Raaka-aineet

Puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet ovat meille erityisen tärkeitä. Käytämme laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita, joista osa on luomulaatuisia sekä elintarvikelaatuisia.  

Pyrimme käyttämään parhaiden mahdollisuuksien mukaan kotimaisia sekä paikallisia raaka-aineita. Käyttämistämme kukista osan kasvatamme itse ja keräämme luonnosta. 

Tuotteemme eivät sisällä lainkaan vettä.  

Oliiviöljy: sisältää runsaasti E-vitamiinia.  Se hoitaa ja pehmentää ihoa.  

Sheavoi; Ihon tehokosteuttaja. Sisältää runsaasti A-vitamiinia, E-vitamiinia sekä ihoa hoitavia rasvahappoja. Lievästi antibakteerinen sheavoi hoitaa myös pieniä naarmuja.  

Kookosöljy; Sisältää runsaasti rasvahappoja, ja onkin hyvä ihon kosteuttaja. Kookosöljy on antibakteerinen, sekä sisältää antioksidantteja.  

Mehiläisvaha; Suojaa ja rauhoittaa ihoa. Mehiläisvahalla on antibakteerisia ominaisuuksia. 

Pihka: Luonnon oma antibiootti. Luonnonpihka on tehokas haavanhoitaja. Pihkan teho perustuu sen kykyyn hillitä bakteerien kasvua. Tämä johtuu sen sisältämistä  hartsihapoista.

Risiiniöljy: Risiiniöljyllä on ihoa puhdistava vaikutus. Riisiiniöljy tuo kermaisen vaahdon saippuaan.  Risiiniöljy  hoitaa tehokkaasti hiuksia ja parantaa niiden kasvua.

Hunaja ja kehakukka raaka-aineet.

Kaakaovoi:  Kaakaovoi on kaakaopavuista puristettava kaakaon makuinen rasva. Kaakaovoi kosteuttaa tehokkaasti ihoa. 

Hunaja: Hunajalla on antibakteerisia vaikutuksia. Hunajaa on käytetty ihovaurioiden hoitoon kautta aikain. Se sisältää muun muassa C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka edistävät haavojen paranemista.

Kauraöljy: Kauraöljy rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. Kauraöljy sopii hyvin niin kasvojen kuin vartalonkin iholle.

Jojobaöljy: Jojobaöljy on koostumukseltaan nestemäinen vaha ja sillä on vaikutus estää kosteuden haihtumista iholta. Sisältää suurelta osin tyydyttymättömiä rasvahappoja, gadoiinihappoja, joita on ihon rasvakudoksessa. Jojobaöljy on nopesti imeytyvää ja hoitaa tehokkaasti ihoa, hiuksia sekä hiuspohjaa. 

Aprikoosinsiemenöljy:  Aprikoosinsiemenöljy toimii erityisesti kuivalle, rasvoittuvalle ja ikääntyvälle iholle. Öljy imeytyy nopeasti ja tuntuu kevyeltä iholla