Pienen Saippuapajan Tarina

Luonnonmukaisuus ja puhtaat raaka-aineet ovat olleet Pienen Saippuapajan toiminnan sydämessä aina toimintamme alusta asti. 

Lähipiirissämme kärsittiin erilaisista iho-ongelmista kuten nokkosihottumasta, atooppisesta ihosta sekä psoriaksesta. Kaikki tuotteemme ovatkin alun perin suunniteltu omaan käyttöön ja todettu toimiviksi.

Kahden tyttären äitinä en halunnut ylimääräisiä kemikaaleja lasteni iholle. Sopivia tuotteita ei kaupoista löytynyt, joten aloin suunnitella tuotteita itse. Tuotteemme ovat vuosien työllä kehitetty hellävaraisiksi, ja ne sopivatkin erinomaisesti iho-ongelmista kärsiville. 

Nyt Saippuapajalla Kirsin apuna toimivat tyttäret Laura ja Nora, joille tuotteita on aluperin kehitetty.

Suolasaippua vaaleanpunainen savi.
Laura ja Nora Rantanen.

Arvot

Meille tärkeitä arvoja ovat ekologisuus, eettisyys ja luonto. Nämä arvot pätevät myös Pienen Saippuapajan toiminnassa. Uskomme että tuotteiden pitäisi myös tuoksua sekä tuntua hyvältä, ja tuoda iloa päivittäiseen kauneudenhoito rutiiniin.  

Käytämme laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita, joista osa on luomulaatuisia sekä elintarvikelaatuisia.  Emme osta raaka-aineita yrityksiltä, jotka testaavat aineita eläimillä.  

 

Kirsi, Laura ja Nora