Sale!

LAHJAPAKKAUS ÄITIENPÄIVÄ

Alkuperäinen hinta oli: €37,60.Nykyinen hinta on: €28,00.

Hemmottele äitiä ihanalla Pienen Saippuapajan lahjapakkauksella. Tämä ihana tuotekokonaisuus paketoidaan valmiiksi lahjapakkaukseksi.

Halutessasi postitamme lahjapakkauksen suoraan saajalle. Valitse  toimitusosoitteeksi lahjan saajan osoite ja puhelinnumero. Halutessasi lisäämme mukaan kortin äidille. Kirjoita tilauksen kommentti kohtaan haluamasi teksti.

Mitä lahjapakkaus sisältää?
 • Jalkakylpysuola
  Jalkakylpysuola hoitaa ja pehmentää tehokkaasti jalkojen kovettumia sekä väsyneitä jalkoja.
 • Kasviöljysaippua
  Kotimaiset luonnonmukaiset palasaippuat ovat ekologista, luonnollista zero waste -kosmetiikka parhaimmillaan. Palasaippuamme sisältävät vain parhaita luonnollisia raaka-aineita mm. oliiviöljyä, sheavoita, kaakaovoita sekä kaolin savea. Kasviöljypohjaiset palasaippuamme eivät kuivata ihoa ja sopivatkin jokapäiväiseen käyttöön.
 • Sisal -saippuapussi
  100% Sisalista valmistettu saippuapussi. 100 % biohajoava saippuapussi on valmistettu sisal -kuidusta, joka on peräisin sisalagaaven lehdistä.
 • Pioni kynttilä
  Upea pionikynttilä.
Osasto:

Meille tärkeitä arvoja ovat ekologisuus, eettisyys ja luonto. Nämä arvot pätevät myös Pienen Saippuapajan toiminnassa. Uskomme että tuotteiden pitäisi myös tuoksua sekä tuntua hyvältä, ja tuoda iloa päivittäiseen kauneudenhoito rutiiniin.

Käytämme laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita, joista osa on luomulaatuisia sekä elintarvikelaatuisia. Emme osta raaka-aineita yrityksiltä, jotka testaavat aineita eläimillä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAHJAPAKKAUS ÄITIENPÄIVÄ”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *