Sale!

HEDELMÄTARHA rapsivahakynttilä

(1 tuotearvio)

Alkuperäinen hinta oli: €26,90.Nykyinen hinta on: €21,90.

Kaunis rapsivahakynttilä on elegantti sisustuselmentti ja tunnelman luoja. Rapsivahakynttilän erikoisuutena on puusydän, joka palaa tunnelmallisesti rätisten. Rentoudu kuuntelemaan puun hiljaista rätinää.

Hedelmätarha tuoksu on raikas, ei liian makea hedelmäinen tuoksu. Tuoksussa yhdistyy raikas raperperi persikan ja päärynän kanssa. Myydyin tuoksumme!

alkutuoksu: raparperi
sydäntuoksu: päärynä, persikka
pohjatuoksu: luumu, karhunvatukka

  • GMO-vapaata Eurooppalaista rapsivahaa
  • biohajoava, vegaaninen, ekologinen, eläinkokeeton
  • ei sisällä parafiinia, petrolia eikä palmuöljyä
  • puusydän
  • valmistetaan käsin pienissä erissä pajallamme Turussa
  • paloaika n. 50 tuntia

Pienen Saippuapajan rapsivahakynttilät syntyivät äidin ja tyttärien halusta luoda ekologisia, kauniita ja hyväntuoksuisia kynttilöitä. Valitsimme rapsivahan, koska se on ekologista, puhtaasti palavaa ja sillä on pienempi ekologinen jalanjälki muihin kynttilävahoihin verrattuna sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta.  Valmistamme kaikki  kynttilät käsityönä pajallamme Turussa.

Kasviperäinen rapsivaha palaa huomattavasti puhtaammin kuin perinteinen kynttilävaha. Kasvivahakynttilä ei sisällä lainkaan parafiinia, petrolia tai steariinia.  Laadukkaat raaka-aineet ja  korkealaatuiset tuoksut tuovat arkeen pientä luksusta. Puusydän luo takkatulentunnelmaa hiljaisella rätinällä.

KÄYTTÖOHJE:

Ensimmäisellä käyttökerralla polta kynttilää ainakin tunnin ajan, jotta sula vaha nousee lasin reunoille. Näin kynttilän vahakerros pysyy tasaisena ja kynttilä palaa jatkossakin tasaisesti. TÄRKEÄ!Taita puusydämestä hiiltynyt osa pois aina polttokertojen välissä. Älä jätä roskaa vahan pintaan. Nauti kynttilän tuoksusta 1–3 tuntia kerrallaan. Lopeta kynttilän käyttö, kun vahaa on lasin pohjalla sentin verran.

Kynttilän loputtua lasia voi käyttää tuikkuastiana tai säilytysastiana. Rapsivaha on helppo pestä lämpimällä vedellä.

 

 

1 arvio tuotteelle HEDELMÄTARHA rapsivahakynttilä

  1. Venla

    Taivaallisen tuoksuinen kynttilä! Puusydämestä tulee miellyttävä ääni

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *