PARADISE BEACH rapsivahakynttilä puusydän

25,90

Kaunis rapsivahakynttilä on elegantti sisustuselmentti ja tunnelman luoja. Rapsivahakynttilän erikoisuutena on puusydän, joka palaa tunnelmallisesti rätisten. Rentoudu kuuntelemaan puun hiljaista rätinää.

Paradise Beach tuoksu on raikas ja tuo mieleen tropiikin rantahiekkaa huuhtelevat meren aallot.  Makeat sitruksen tuoksut sekoittuvat vaniljaan sekä kookokseen. Suosikki tuoksu!

alkutuoksu: Bergamotti
sydäntuoksu: lilija
pohjatuoksu: vanilja, myski, kookos

  • GMO-vapaata Eurooppalaista rapsivahaa
  • biohajoava, vegaaninen, ekologinen, eläinkokeeton
  • ei sisällä parafiinia, petrolia eikä palmuöljyä
  • puusydän
  • valmistetaan käsin pienissä erissä pajallamme Turussa
  • paloaika n. 50 tuntia

Pienen Saippuapajan rapsivahakynttilät syntyivät äidin ja tyttärien halusta luoda ekologisia, kauniita ja hyväntuoksuisia kynttilöitä. Valitsimme rapsivahan, koska se on ekologista, puhtaasti palavaa ja sillä on pienempi ekologinen jalanjälki muihin kynttilävahoihin verrattuna sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta.  Valmistamme kaikki  kynttilät käsityönä pajallamme Turussa.

Kasviperäinen rapsivaha palaa huomattavasti puhtaammin kuin perinteinen kynttilävaha. Kasvivahakynttilä ei sisällä lainkaan parafiinia, petrolia tai steariinia.  Laadukkaat raaka-aineet ja  korkealaatuiset tuoksut tuovat arkeen pientä luksusta. Puusydän luo takkatulentunnelmaa hiljaisella rätinällä.

KÄYTTÖOHJE:

Ensimmäisellä käyttökerralla polta kynttilää ainakin tunnin ajan, jotta sula vaha nousee lasin reunoille. Näin kynttilän vahakerros pysyy tasaisena ja kynttilä palaa jatkossakin tasaisesti. TÄRKEÄ!Taita puusydämestä hiiltynyt osa pois aina polttokertojen välissä. Älä jätä roskaa vahan pintaan. Nauti kynttilän tuoksusta max 4 tuntia kerrallaan. Lopeta kynttilän käyttö, kun vahaa on lasin pohjalla sentin verran.

Kynttilän loputtua lasia voi käyttää tuikkuastiana tai säilytysastiana. Rapsivaha on helppo pestä lämpimällä vedellä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PARADISE BEACH rapsivahakynttilä puusydän”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *