SIIVOUSSAIPPUA laventeli

10,90

Pienen Saippuapajan siivoussaippua PUHDAS on Suomessa käsityönä valmistettu todellinen koko kodin ekologinen monitoimituote. Tuoksuna laventelin eteerinen öljy.

Se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja, eikä  ihoa tai hengitystä ärsyttäviä ainesosia.

  • biohajoava, ympäristöystävällinen
  • kotimainen, vegaaninen, erittäin riittoisa
  • yhdestä siivoussaippuapalasta saa valmistettua n. 20 litraa valmista siivoussuihketta (raastettuna n. 1tl / 500ml vettä).
Osasto:
Mikä siivoussaippua?

Pienen Saippuapajan Siivoussaippua on 100 % luonnollinen ja biohajoava. Todellinen Zero waste pesuaine, jolla puhdistat kotisi luontoa kunnioittaen.  Se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja, eikä  ihoa tai hengitystä ärsyttäviä ainesosia.

Siivoussaippuaa voi käyttää esimerkiksi kaakeleiden, lasin, muovin, teräksen, wc:n, lieden, uunin ja puupintojen puhdistamiseen. Sopii myös tiskaamiseen. Tehoaa hyvin pinttyneeseenkin likaan. Sopii erinomaisesti meikkisivelmien puhdistamiseen sekä huovuttamiseen.

Käyttöhje:

Siivousaippuan käyttö on helppoa. Vaahdota saippuaa suoraan kostealle siivousliinalle tai tiskatessa  tiskiharjaan. Siivoussaippuaa voidaan käyttää myös nyrkkipyykin pesuun,  tahran poistoon sekä mattojen pesuun. Hiero saippuaa suoraan tahraa ja anna vaikuttaa ennen konepesua.

Tee oma myrkytön siivoussuihke: raasta saippuaa noin 1 teelusikallinen 500 ml kuumaa vettä. Sekoita hyvin, jotta saippuaraaste liukenee ja voit käyttää tuotetta yleispesuaineena. Säilyy noin 3-4 viikkoa. Halutessasi voit lisätä muutaman tipan eteeristä öljyä.

Miten siivoussaippua eroaa tavallisesta palasaippuasta?

Siivoussaippua eroaa iholle käytettävistä palasaippuoista ylirasvoituksen osalta. Siivoussaippuaa ei ylirasvoiteta lainkaan, jotta saadaan maksimaalinen teho lian ja rasvan poistoon.  Iholle tarkoitetuihin saippuoihin jätetään saippuoitumatonta rasvaa ja se tekee niistä iholle hellävaraisia. Mikäli siivoatkin päivittäin siivoussaippualla käsin, suosittelemme käyttämään siivoushansikkaita.

Paino n. 80 g

Aineosat:

Saippuoitu kookosrasva, vesi, laventelin eteerinen öljy.
Valmistettu käsin Turussa

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SIIVOUSSAIPPUA laventeli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *