Sale!

SUOLASAIPPUA Airisto -rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle

(1 tuotearvio)

Alkuperäinen hinta oli: €12,90.Nykyinen hinta on: €10,70.

Hellävarainen palasaippua koko vartalolle ja kasvoille päivittäiseen käyttöön. Raikas sitruunaruohon tuoksu.

 • 100% vegaaninen, biohajoava, kemikaaliton ja ekologinen
 • Vihreä savi suolasaippua puhdistaa ja hoitaa ihoa luonnollisesti.
 • Pienet merisuolakiteet kuorivat ja desinfioivat ihoa hellävaraisesti. Suola myös pehmentää ihoa ja poistaa ihon pintakerroksen kuolleita soluja.
 • Vihreä savi poistaa iholta epäpuhtauksia ja sisältää ihon hyvinvoinnin kannalta tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita.
 • Suolasaippua sopii erityisen hyvin herkälle iholle sekä iho-ongelmista kärsiville, kuten atooppiselle iholle ,sekä psoriasiksesta kärsiville.
 • Suolasaippuamme on auttanut lukuisia asiakkaita iho-ongelmien hoidossa.
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

SUOLASAIPPUA Airisto

Suolasaippua Airisto on suunniteltu erityisesti herkälle  iholle jokapäiväiseen käyttöön. Saippua sisältää ihoa hoitavia ja helliviä kasviöljyjä sekä -rasvoja mm.  kookosrasvaa sekä kotimaista rypsiöljyä. Merisuola sisältää runsain määrin iholle tärkeitä mineraaleja; kuten magnesiumia, kalsiumia ja kaliumia sekä hivenaineita. Merisuola auttaa ihoa kosteutumaan sitomalla kosteutta iholle jolloin myös ihon rasvaamisen tarve yleensä vähenee. Säännöllinen suolasaippuan käyttö vähentää ihon rasvaamisen tarvetta. Suolasta hyötyykin sekä kuiva, että rasvaisuuteen taipuva iho.

Moni asiakkaistamme on saanut apua Airisto suolasaippuasta rasvaisen, näppyläisen ja akneen taipuvaisen ihon hoidossa. Merisuola on antibakteerista ja desinfioi kevyesti ihoa.

Suolasaippua voi käyttää yhdessä  Sisal-saippuapussin kanssa, näin saat saippuaan vaahdotettua runsaan vaahdon,  sekä saippua säilyy saippuapussissa kuivana.

Palasaippua on ekologinen vaihtoehto myös pakkauksen osalta. Pakkaus on pahvia tai paperia, jonka voi kierrättää. Pyrimme tekemään tuotteet palamuodossa ilman vettä, jolloin emme tarvitse muovipulloja ja -pakkauksia. Tuotteet on helppo ottaa mukaan matkalle käsimatkatavaroihin.

Aineosat:  kookosrasva, rypsiöljy, risiiniöljy, merisuola, vihreä savi, merisuola, piparmintun eteerinen öljy, sitruunaruohon eteerinen öljy, eukalyptuksen eteerinen öljy
INCI: Sodium cocoate, Sodium rapeseedate, Sodium castrorate, Maris Sal, Illite, Montmorillonite, Kaolin, Maris Sal, Mentha Piperita Oil, Cymbopogon Flexuosus Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil

Raaka-aineet:
 • merisuola: mineraalipitoinen merisuola hoitaa sekä kosteuttaa ihoa. Merisuolalla on desinfioiva vaikutus, joten se sopii poistamaan epäpuhtauksia iholta sekä poistamaan hienhajua. Suola myös pehmentää ihoa ja poistaa ihon pintakerroksen kuolleita soluja.
 • kookosrasva: tekee saippuasta tehokkaasti puhdistavan sekä hyvin vaahtoavan.
 • vihreä savi: poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia iholta sekä sisältää ihon hyvinvoinnin kannalta tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita.
 • risiiniöljy: tuo saippuaan kermaista vaahtoavuutta sekä sisältää iholle tärkeitä rasvahappoja.
 • raikkaat eteeriset öljyt: sitruunaruoho, eukalyptus sekä piparminttu
Miksi palasaippuamme ei kuivata ihoa?

Saippuamme eroaa teollisesti valmistetuista saippuoista raaka-aineiden osalta sekä ylirasvoituksen osalta. Palasaippuamme sisältää runsaasti ihon kosteutta säilyttävää glyseriiniä. Glyseriini on ihoa kosteuttava ja arvokas raaka-aine. Saippuan valmistuksessa syntyy glyseriiniä. Teollisesti valmistetusta saippuasta yleensä poistetaan glyseriini ja  myydään muun kosmetiikkateollisuuden käyttöön mm. voiteisiin ja rasvoihin. Lisäksi teollisesti valmistetussa saippuassa ei useimmiten ole ylirasvoitusta juuri lainkaan. Glyseriinin ja ylimääräisen hoitavan rasvan puuttuminen saippuasta tekee siitä kuivattavan ja voimakkaan. Myös saippuan valmistukseen käytetyt rasvat ja öljyt vaikuttavat siihen kuivattaako saippua ja miltä se tuntuu iholla. Kaikki Pienen Saippuapajan saippuat valmistetaan käsityönä käyttäen perinteistä kylmämenetelmää, eivätkä ne sisällä palmuöljyä. Siksi saippuamme ei kuivata ihoa kuten monet muut palasaippuat tekevät!

Suurin osa kaupoissa myytävistä ”palasaippuoista” eivät nimestään huolimatta ole oikeaa saippuaa.  Yleensä ne ovat aidon saippuan sijaan sulfaateista valmistettuja ja kiinteään muotoon tehtyjä pesuaineita, jotka eivät nimestä huolimatta ole saippuaa. Ne ovat yleensä valmistettu sulfaateista, jotka puhdistavat iholta likaa, mutta poistavat iholta myös tarpeellista rasvaa, ja iho tuntuu kuivalta ja kiristävältä.  Lisäksi teollisissa paloissa käytettyjen sulfaattien raaka-aineet eivät ole kasviperäisiä.  Sulfaatteja valmistaan usein raakaöljyn sivutuotteista.

Pyrimme käyttämään mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja paikallisia raaka-aineita.

Pienen Saippuapajan tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä Turussa. Tuotteet ovat saaneet alkunsa halusta luoda toimivia ja kauniita tuotteita luonnolliseen kauneuteen ja hyvinvointiin. ilman säilöntäaineita ja turhia kemikaaleja luontoa kunnioittaen.  Tuotteet on suunniteltu vuosien kokemuksella erilaisten iho-ongelmien hoitamiseen.

 

 

 

l

 

 

 

 

1 arvio tuotteelle SUOLASAIPPUA Airisto -rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *