Sale!

SUOLASAIPPUA vaaleanpunainen savi – kuivalle ja herkälle iholle

(3 tuotearviota)

Alkuperäinen hinta oli: €12,90.Nykyinen hinta on: €10,70.

Hellävarainen suolasaippua koko vartalolle ja kasvoille päivittäiseen käyttöön.

 • 100% luonnollinen, vegaaninen, biohajoava, kemikaaliton ja ekologinen
 • Puhdistaa ja hoitaa ihoa luonnollisesti. Vaaleanpunainen savi on erittäin hellävarainen ja sopii kuivalle ja herkälle iholle.
 • Pienet suolakiteet kuorivat ja desinfioivat ihoa hellävaraisesti.
 • Suolasaippua sopii erityisen hyvin herkälle iholle sekä iho-ongelmista kärsiville, kuten atooppiselle iholle ,sekä psoriasiksesta kärsiville.
 • Suolasaippuamme on auttanut lukuisia asiakkaita iho-ongelmien hoidossa.

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

SUOLASAIPPUA vaaleanpunainen savi

Suolasaippua on suunniteltu erityisesti kuivalle ja herkälle  iholle jokapäiväiseen käyttöön. Saippua sisältää ihoa hoitavia ja helliviä kasviöljyjä sekä -rasvoja mm.  kookosrasvaa sekä kotimaista rypsiöljyä. Merisuola sisältää runsaasti mineraaleja kuten magnesiumia, natriumia sekä kaliumia.

Suolasaippua sitoo ihoon kosteutta sen mineraalien ravitessa ja parantaessa ihon yleistä hyvinvointia. Koska suolalla on desinfioiva vaikutus, saippua sopii paitsi puhdistamaan epäpuhtauksia, myös poistamaan tehokkaasti hien hajua.

Asiakkailtamme saamiemme palautteen mukaan suolasaippuasta on ollut apua mm. kuivan ja herkän ihon hoidossa. Säännöllinen suolasaippuan käyttö vähentää ihon rasvaamisen tarvetta. Suolasta hyötyykin sekä kuiva, että rasvaisuuteen taipuva iho.

Suolasaippua voi käyttää yhdessä  Sisal-saippuapussin kanssa, näin saat saippuaan vaahdotettua runsaan vaahdon,  sekä saippua säilyy saippuapussissa kuivana.

Suolasaippuan aineosat: 

kookosrasva, rypsiöljy, risiiniöljy, merisuola, vihreä savi, merisuola, piparmintun eteerinen öljy, sitruunaruohon eteerinen öljy, eukalyptuksen eteerinen öljy
INCI: Sodium cocoate, Sodium rapeseedate, Sodium castrorate, Maris Sal, Illite, Montmorillonite, Kaolin, Maris Sal,

 • kookosöljy-on tehokas puhdistaja, kosteuttja ja tuo saippuaan pehmeää vaahtoa-
 • rypsiöljy-kosteuttaa ihoa tehokkaasti.
 • risiiniöljy- tuo saippuaa lisää vaahtoavuutta sekä kosteuttaa ihoa
 • merisuola- mineraalipitoinen merisuola hoitaa sekä kosteuttaa ihoa. Merisuolalla on desinfioiva vaikutus, joten se sopii poistamaan epäpuhtauksia iholta sekä poistamaan hienhajua. Suola myös pehmentää ihoa ja poistaa ihon pintakerroksen kuolleita soluja
 • piparmintun, sitruunaruohon ja eukalyptuksen eteeriset öljyt- antavat saippualle raikkaan ja luonnollisen tuoksun

Pyrimme käyttämään mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja paikallisia raaka-aineita.

Palasaippua on ekologinen vaihtoehto myös pakkauksen osalta. Pakkaus on pahvia tai paperia, jonka voi kierrättää. Pyrimme tekemään tuotteet palamuodossa ilman vettä, jolloin emme tarvitse muovipulloja ja -pakkauksia. Tuotteet on helppo ottaa mukaan matkalle käsimatkatavaroihin.

Pienen Saippuapajan tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä Turussa. Tuotteet ovat saaneet alkunsa halusta luoda toimivia ja kauniita tuotteita luonnolliseen kauneuteen ja hyvinvointiin, ilman säilöntäaineita ja turhia kemikaaleja luontoa kunnioittaen.  Tuotteet on suunniteltu vuosien kokemuksella erilaisten iho-ongelmien hoitamiseen.

 

3 arviota tuotteelle SUOLASAIPPUA vaaleanpunainen savi – kuivalle ja herkälle iholle

 1. Anna

  Ihana tuoksu.

 2. Anna

  Ihana tuoksu

 3. Karita

  🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *