Sale!

TÄYDELLINEN MIES palasaippua

(6 tuotearviota)

Alkuperäinen hinta oli: €12,90.Nykyinen hinta on: €10,70.

Täydellinen mies palasaippuassa on miehekäs, puumainen ja aromaattinen tuoksu.  Raikas, puhdas ja aistillinen tuoksu sisältää sitrusta ja metsän elementtejä. Tuoksu muistuttaa Chanelin klassista Blue de Chanel -tuoksua.

 • sopii herkälle ja kuivalle iholle
 • 98 % kasviöljyjä ja kasvirasvoja; mm. sheavoi, oliiviöljy, kookosrasva
 • zero waste
 • ei palmuöljyä, ei sulfaatteja
 • paikallista hunajaa ja mehiläisvahaa Liedosta
 • ekologinen ja riittoisa
 • kotimaista käsityötä
 • ei muovipullojätettä

Säilytäthän palasaippua alustalla mistä vesi pääsee pois. Palasaippua pysyy kiinteänä, eikä lohkeile, kun se pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä. Saippuan voit säilyttää esimerkiksi Luffa-sienen päällä.

Täydellinen Mies palasaippua on suunniteltu erityisesti herkälle iholle joka päiväiseen käyttöön. Palasaippua sisältää ihoa hoitavia ja helliviä kasviöljyjä sekä -rasvoja mm. sheavoita, oliiviöljyä, kookosrasvaa sekä kotimaista rypsiöljyä. Saippualle kermaisen ja pehmeän vaahdon tuo kookosmaito sekä paikallisen Lietolaisen mehiläistarhaajan hunaja.

Saippuan sisältämä mineraalirikas kaolin savi on hellävarainen savilaatu, joka sopii herkälle iholle. Se puhdistaa hellästi iholta epäpuhtauksia. Kotimaisesta kaurasta valmistettu kolloidinen kaurajauho sisältää suuren määrän öljyjä ja proteiineja sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Pyrimme käyttämään mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja paikallisia raaka-aineita.

Palasaippua on ekologinen vaihtoehto myös pakkauksen osalta. Pakkaus on pahvia tai paperia, jonka voi kierrättää.

AINEOSAT: oliiviöljy, rypsiöljy, kookosrasva, sheavoi, risiiniöljy, hunaja, kookosmaito, mehiläisvaha, glyseriini, kaolin savi, tussah-silkki, väri, tuoksu
INCI: sodium olivate, sodium canolate, sodium cocoate, sodium castorate, sodium sheabutterate, sodium beeswaxate, glycerine, cocos nucifera milk, tussah silk, kaolin, avena sativa, honey,

Miksi palasaippuamme ei kuivata ihoa?

Saippuamme eroaa teollisesti valmistetuista saippuoista raaka-aineiden osalta sekä ylirasvoituksen osalta. Palasaippuamme sisältää runsaasti ihon kosteutta säilyttävää glyseriiniä. Glyseriini on ihoa kosteuttava ja arvokas raaka-aine. Saippuan valmistuksessa syntyy glyseriiniä. Teollisesti valmistetusta saippuasta yleensä poistetaan glyseriini ja  myydään muun kosmetiikkateollisuuden käyttöön mm. voiteisiin ja rasvoihin. Lisäksi teollisesti valmistetussa saippuassa ei useimmiten ole ylirasvoitusta juuri lainkaan. Glyseriinin ja ylimääräisen hoitavan rasvan puuttuminen saippuasta tekee siitä kuivattavan ja voimakkaan. Myös saippuan valmistukseen käytetyt rasvat ja öljyt vaikuttavat siihen kuivattaako saippua ja miltä se tuntuu iholla. Kaikki Pienen Saippuapajan saippuat valmistetaan käsityönä käyttäen perinteistä kylmämenetelmää, eivätkä ne sisällä palmuöljyä. Siksi saippuamme ei kuivata ihoa kuten monet muut palasaippuat tekevät!

Suurin osa kaupoissa myytävistä ”palasaippuoista” eivät nimestään huolimatta ole oikeaa saippuaa.  Yleensä ne ovat aidon saippuan sijaan sulfaateista valmistettuja ja kiinteään muotoon tehtyjä pesuaineita, jotka eivät nimestä huolimatta ole saippuaa. Ne ovat yleensä valmistettu sulfaateista, jotka puhdistavat iholta likaa, mutta poistavat iholta myös tarpeellista rasvaa, ja iho tuntuu kuivalta ja kiristävältä.  Lisäksi teollisissa paloissa käytettyjen sulfaattien raaka-aineet eivät ole kasviperäisiä.  Sulfaatteja valmistaan usein raakaöljyn sivutuotteista.

Pienen Saippuapajan tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä Turussa. Tuotteet ovat saaneet alkunsa halusta luoda toimivia ja kauniita tuotteita luonnolliseen kauneuteen ja hyvinvointiin, ilman säilöntäaineita ja turhia kemikaaleja luontoa kunnioittaen.  Tuotteet on suunniteltu vuosien kokemuksella erilaisten iho-ongelmien hoitamiseen.

Pyrimme tekemään tuotteet palamuodossa ilman vettä, jolloin emme tarvitse muovipulloja ja -pakkauksia. Tuotteet on helppo ottaa mukaan matkalle käsimatkatavaroihin.

6 arviota tuotteelle TÄYDELLINEN MIES palasaippua

 1. Aleksi

  Todella hyvä tuoksu.

 2. Sara

  Hyvä suihkusaippua. Ei kuivata ihoa ja mies tykkäsi tuoksusta 🙂

 3. Krista V. (varmistettu kirjoittaja)

  Ei vielä kokeiltu.

 4. Joni H. (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan täydellinen tuoksu! Niin miehen, kuin tyttöystävän mieleen 😉

 5. Kim H.

  Ehdottomasti yksi suosikeistani. Kaikki palasaippuat ovat todella riittoisia ja pitkäikäisiä, mutta tämän tuoksu on eniten mieleeni. Lämmin suositus!

 6. Eero L (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvän tuoksuinen ja iholle hellävarainen saippua. Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *