Jalat kesakuntoon Pienen Saippuapajan jalkakylvylla.

3 vinkkiä: näin saat jalat kesäkuntoon

Jalat kesakuntoon Pienen Saippuapajan jalkakylvylla.

Viimeistään nyt kannattaa aloittaa jalkojen kesähuolto, varsinkin jos talvella rasvailu on jäänyt vähemmälle. Pesu, jalkakylpy,  kuorinta ja rasvaus auttavat saamaan jalat kesäkuntoon. Hyvällä hoidolla saat nopeasti näkyviä tuloksia. 

1. Jalkakylpy

Jalkakylpy rentouttaa ja pehmentää jalat, jotta voit irrottaa kovettumia kuorinnalla. Pienen Saippuapajan hemmotteleva jalkakylpy sisältää merisuolaa, espsomsuolaa sekä kuivattuja kukkia; ruusun terälehtiä, kehäkukkaa, kanervan kukkaa sekä koivun lehtiä.

Laita vatiin muutama litra lämmintä vettä sekä 2-3 ruokalusikkaa jalkasuolaa ja nauti noin 15 minuuttia. Jos ihosi on kuiva voit lorauttaa sekaan myös öljyä esim. rypsiöljyä.  Tämä on loistava tilaisuus rentoutua ja antaa aikaa itsellesi.

2. Kuorinta

Jalkakylvyn jälkeen jalat tuntuvat pehmeiltä ja ne kannattaa kuoria esimerkiksi Pienen Saippuapajan kuorintapaloilla.  Kuori hellästi myös kynnet ja kynsinauhat.
Jalkojen raspaus kiihdyttää ihon puolustusmekanismia ja altistaa kovettumille. Raspi ei siis kuulu hyvään jalkojenhoitoon.
 

3. Kosteutus

Kuivaa jalat huolellisesti kuorinnan jälkeen ja levitä runsaasti voidetta ja hiero kunnes voide on imeytynyt.


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *