Suolasaippua.

Miksi palasaippua?

1. Zero Waste

Suolasaippua vihreä savi sitruunaruoho.
Suolasaippua Sitruunaruoho-piparminttu
Palasaippua on ekologisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto nestesaippualle. Palasaippuasta ei jää palaakaan!

Koska saippua on palamuodossa, ei sen pakkaamiseen tarvita muovipulloa. Pienen Saippuapajan palasaippuat sekä palashampoot pakataan kierrätettävään paperiin tai pahviin.  Jokainen kierrätettävään paperiin tai pahvirasiaan pakattu palasaippua tai  palashampoo tarkoittaa yhtä muovipulloa vähemmän.

Zero waste -ideologian mukaan kulutuskäyttäytymisessä pyritään välttämään sekä sekajätteen että energiajätteen syntymistä. Zero waste on ajattelutapa, joka kannustaa vähentämään jätettä ja tavoittelemaan elämäntapaa, josta jätettä ei synny. Jätteellä tarkoitetaan kaikkea, mitä ei voi kierrättää ja joka päätyy lopulta poltettavaksi – siis sekajätettä ja energiajätettä.

2. Luonnollinen

Pienen Saippuapajan  palasaippuat ovat luonnollisia ja käsintehtyjä saippuoita. Niiden tekemisessä ei käytetä säilöntäaineita tai lisäaineita eikä palmuöjyä. Vain luonnon omia kasviöljyjä ja –rasvoja.

Pienen Saippuapajan palasaippuoissa yhdistyvät kookos- ja oliiviöljy, rypsiöljy, kaakaovoi, sheavoi sekä  tarkoin valitut turvalliset kosmetiikkalaatuiset tuoksuöljyt sekä eteeriset öljyt.

Valmistamme Pienen Saippuapajan palasaippuat perinteisellä kylmäprosessimenetelmällä. Kaikki palasaippuat eivät ole valmistettu näin näin, vaan usein teollisesti valmistetuista saippuoista poistetaan glyseriini.  Glyseriini on arvokas raaka-aine, ja teollisesti valmistetusta saippuasta poistettu glyseriini  myydään yleensä kosmetiikkateollisuuden käyttöön esim. voiteiden valmistukseen.  Teollisesti valmistetuissa palasaippuoissa on yleensä ihoa tehokkaasti puhdistavia, mutta kuivattavia sulfaatteja. Pienen Saippuapajan saippuoista ei poisteta iholle tärkeää ja kosteuttavaa glyseriiniä.  Palasaippuaa hankkiessa kannattaa valita luonnollisista kasviöljyistä  valmistettuja hoitavia saippuoita.

Glyseriinin lisäksi oikeassa saippuassa on hoitavia rasvoja ja öljyjä, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

Hunaja ja kehakukka raaka-aineet.

3. Riittoisa ja vedetön

Taydellinen mies oliivioljy palasaippua.
Nestesaippua tai -shampoo koostuu jopa 70-90 %:sesti vedestä.

Vettä sisältäviin tuotteeisiin joudutaan lisäämään säilöntäaineita. Palashampoon ja palasaippuan vedetön koostumus mahdollistaa säilöntäaineiden  jättämisen pois kokonaan.

Nestemäistä pesuainetta tulee myös helposti annosteltua liikaa. 

Kiinteä palasaippua tai -shampoo sopii täydellisesti myös matkustamiseen, retkeilyyn tai kuntosalille. Vedetön koostumus ei vuoda matkalaukkuun ja kiinteän tuotteen voi ottaa mukaan myös käsimatkatavaroihin.

4. Palasaippuan säilytys

Palasaippuan säilymiseen vaikuttaa paljon se miten sitä säilytetään. Palasaippua kannattaa säilyttää ilmavasti, jotta saippua pysyy kuivana.

Palasaippuan säilyttämiseen sopii hyvin Sisal-saippuapussi. Saippua säilyy saippuapussissa kuivana ja voit myös käyttää saippuapussia pesusienenä. Puinen saippua-alusta, jonka väleistä tai rei’istä vesi pääsee valumaan pois,  on myös hyvä alusta. 

Itse säilytän palasaippuat ja palashampoot luffasienen päällä. Luffasieni on luonnonmateriaali, jonka päällä palatuotteet kuivuvat nopeasti ja ilmavasti. 

Sisal saippuapussi.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kotimainen Sakura palasaippua.
Sakura
Taydellinen mies oliivioljy palasaippua.
Täydellinen Mies
Suolasaippua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *