PIHKATASSU -tassuvaha

21,90

PIHKATASSU -pihkavoide on kotimainen, korkealaatuisista luomuraaka-aineista valmistettu 100 % luonnollinen tassuvaha. Pihkavoide on tassujen sekä ihovaurioiden hoitoon tarkoitettu antibakteerinen ja tulehdusta lievittävä pihkasalva, joka nopeuttaa haavojen ja nirhaumien paranemista. Se ei kirvele eikä ärsytä ihoa.

  • valmistetaan 100 % luomulaatuisista kasviöljyistä ja -rasvoista
  • antibakteerinen
  • kosteuttaa tehokkaasti jättämättä tahmaista pintaa
  • hajusteeton, säilöntäaineeton, vedetön ja kemikaaliton
  • raaka-aineet: sheavoi, pihka, mehiläisvaha ja rypsiöljy
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Pihkatassu -pihkavoiteen luonnon tehoaineet pihka (10%), sheavoi, mehiläisvaha ja rypsiöljy hoitavat tehokkaasti kuivia anturoita sekä ihovaurioita. Pihkavoiteella voit hoitaa
haavoja sekä hyönteisten pistoja ja puremia.

Käyttöohjeet: 

Kuiville ja halkeileville anturoille tai iholle 1-3 krt päivässä.  Levitä voidetta ohuelti anturoille ja anna imeytyä. Imeytyy nopeasti.  Voidaan käyttää myös koiran kuonoon, korvanlehtiin ja iholle. Toista hoito päivittäin kunnes hoidettava alue on parantunut.

Ei limakalvoille eikä silmiin tai suuhun. Ei hartsiallergisille.

Aineosat:

Pihkatassu -tassuvoiden valmistetaan pienissä erissä pajallamme Turussa luonnon raaka-aineista. Pihkatassun pihka kerätään käsin Varsinais-Suomen Yläneeltä.

Pihka: pihka on antibakteerinen luonnontuote, joka edistää haavojen paranemista ja estää haitallisten bakteerien kasvua. Täältä voit lukea lisää pihkasta ja sen käytöstä haavojen hoidossa: https://www.duodecimlehti.fi/duo97315

Sheavoi: tehokosteuttaja joka  sisältää luontaisesti paljon A- ja E-vitamiinia.

Rypsiöljy: kotimainen rypsiöljy sisältää muun muassa omega-rasvahappoja. Se kosteuttaa, ravitsee ja pehmentää kuivaa ihoa ja anturoita.

Mehiläisvaha: paikallisen mehiläistarhan mehiläisvaha on antibakteerista ja muodostaa iholle ohuen suojaavan kalvon. Mehiläisvaha sisältää propolista. Propoliksella on  antimikrobisia ominaisuuksia. Propoliksen tarkoitus on suojata mehiläisten pesää viruksilta ja loisilta.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PIHKATASSU -tassuvaha”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *