Siivoussaippua

Siivoussaippua laventelin tuoksuinen.
Ekologinen siivoussaippua.

Pienen Saippuapajan siivoussaippua on 100% ekologinen ja biohajoava pesuaine, ja sitä voidaan käyttää monenlaisiin siivoustarkoituksiin. Todellinen koko kodin zero waste pesuaine. Siivoussaippuamme ei sisällä lainkaan ihoa tai hengistystä ärsyttäviä aineosia. 

Alla on joitakin vinkkejä palasaippuan käytöstä siivouksessa.

 1. KÄYTTÖOHJEET:
 1. -Yleissiivous: Voit käyttää palasaippuaa yleissiivoukseen esimerkiksi laimentamalla sitä vedellä ja pyyhkimällä pintoja. Yhdestä siivoussaippuapalasta saa valmistettua n. 20 litraa valmista siivoussuihketta (raastettuna n. 1tl / 500ml vettä). Se sopii hyvin esimerkiksi keittiön työtasojen, pöytien ja muiden kovien pintojen puhdistamiseen.

 2. -Astioiden pesu: Palasaippua toimii myös astianpesuaineena. Hiero kostutettuun pesusieneen tai harjaan palasaippuaa ja pese astiat normaaliin tapaan.

 3. -Lattioiden pesu: Voit liuottaa palasaippuaa veteen ja käyttää seosta lattioiden pesuun. Se sopii erityisen hyvin laattojen, kivilattioiden ja muiden kovien lattiapintojen puhdistukseen.

 4. -Ikkunoiden pesu: Valmistele laimennettu palasaippua-vesiseos ja käytä sitä ikkunoiden pesuun. Huuhtele lopuksi puhtaalla vedellä.

 5. -Kylpyhuoneen puhdistus: Palasaippuaa voi käyttää kylpyhuoneen pintojen, kuten pesualtaiden, suihkuseinien ja laattojen puhdistukseen.

 6. -Tahrat: Palasaippuaa voi käyttää myös tahrojen poistoon tekstiileistä. Hiero palasaippuaa tahran päälle ja huuhtele sitten.

  -Meikkisiveltimet: Palasaippuamme sopii erinomaisesti meikkisiveltimien ja kestovanulappujen puhdistamiseen.

 7.  
 8.  

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *